background

 

Fehér Andrea
Fehér Andrea
zongora

 

1992-ben diplomáztam Debrecenben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán. A zongoratanári diploma megszerzése óta folyamatosan tanítok.
Zongoratanítással párhuzamosan Debrecenben a Konzervatóriumban magánének szakon tanultam.
Pályám során számos növendéket készítettem fel sikeresen zeneművészeti felvételire, akik később a zeneakadémián vagy főiskolán diplomáztak, és ezzel kollégákká váltak.
2014-ben zenetanári munkámért Hatvan várostól kitüntetést kaptam.
2016-ban megszereztem a Pedagógus II. minősítést.
Diplomám megszerzése óta minden évben többször felléptem a tanári hangversenyek alkalmával, szóló művekkel, négykezesekkel egyaránt. Valamint szerepeltem sok könnyűzenei produkcióban, mint énekes és zongorista.
Versenyek és országos fesztiválok szervezésében vettem részt. Gyakorlatom van angol nyelvű zeneoktatásban, ezért szívesen vállalok külföldi tanítványokat. Szabadidőmben gyermekkórust vezetek.
Örömmel tölt el, hogy zenét taníthatok a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztályig. A zenetanulás segíti a bal agyfélteke fejlődését, emellett az egész embert, lelkét és szellemét is fejleszti, javítja a logikai gondolkodást, a memóriát, komplex képességeket, és a kreativitást. A kommunikációs készség, önkifejezés is jobb lesz általa. Óráimon jó hangulat uralkodik. A növedékekkel közösen olyan zeneműveket választunk a tanuláshoz, amelyek motiválóak számukra. A zenélés öröme által boldogabb, kiegyensúlyozottabb felnőttekké válhatnak.